O namaNaša priča

U životu se bavimo mnogim stvarima, no ono u čemu smo najbolji ponekad zanemarujemo. Mi smo imali sreću, prepoznali smo da je ovo djelatnost u kojoj možemo dosta da pružimo i odlučili da povežemo umjetnost, mediteranski način života i kulturu ishrane.

Kreativnost smo pretvorili u odlične ukuse. Prepoznaćete to u pecivima, kolačima i jelima koja se u našim restoranima pipremaju za vas sa ljubavlju i pažnjom.

Dobre ideje, izuzetan nivo kvaliteta proizvoda i povezanost sa kupcima su temelj našeg rada.

Sve što radimo - radimo srcem!
Dobrodošli!

PANEVIVO - VIZIJA I STRATEGIJA

Dozvolite da Vas upoznamo sa našom firmom. U okviru firme PANEVIVO d.o.o posluje 6 ugostiteljskih objekata pod brendom SICILIA sa više od 130 zaposlenih.Bavimo se distribucijom i veleprodajom sirovina i  ambalaže za ugostiteljske objekte. Ovlašćeni smo distributeri firmi:

www.puratos.rs  (sirovine za pekarstvo i poslatičarstvo),
www.greci.it  (konzervirane sirovine za restorane i pizzerije),
www.pakservis.rs  (kartonska ambalaža),
www.primoaroma.it (espreso kafa).

Vizija, tj. ključne vrijednosti kao polazna osnova i svrha postojanja društva PANEVIVO su:

  • najbolji proizvodi i usluga našim kupcima/klijentima,
  • savremena i ordrživa tehnologija,
  • kreativnost,
  • integritet,

Snaga Društva je u uloženom u savremena sredstva za proizvodnju, stalnoj edukaciji kadrova u proizvodnji i prodaji i dosadašnjem iskustvu.

Šansa se vidi u daljem ulaganju u savremenu opremu, praćenju trendova savremene proizvodnje, dobrom marketingu i atraktivnim i pristupačnim prodajnim mjestima.

Poučeni dosadašnjim iskustvom i dalje pažljivo istražujemo i osluškujemo potrebe i navike naših kupaca tako da, sa zadovoljstvom možemo da kažemo, dobar smo tim, imamo sjajnu podršku i imamo šta da punudimo našem gradu.

 


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/pekarasicilia/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 72
dostava bann